Vaření a recepty

DOPORUČUJEME:

Mrkvovo - pórkové ragú na bílém víně

30 minut
Lehká

Ingredience:

  • Mrkev
  • Bílé víno
  • Umeocet
  • Pórek
  • Sůl, pepř, cukr, rozmarýn
  • Kukuřičný škrob

Postup:

Mrkvovo - pórkové ragú na bílém víně: Očištěnou mrkev a pórek si nakrájíme na tenké kolečka. Na rozpáleném oleji osmahneme mrkev dozlatova a přidáme sůl, pepř a poté přidáme pórek s rozmarýnem. Celou směs podlijeme bílým vínem a vaříme do změknutí, dle potřeby přilijeme bílé víno. Nakonec zahustíme kukuřičným škrobem, který si rozmícháme ve studené vodě a vylijeme do směsi a mícháme dokud nedosáhneme požadované konzistence. Dochutíme solí, cukrem a umeoctem. Dobrou chuť :)

Další zajímavé recepty

Salát z červené řepy s jablky...

30 min.
Lehká
Prečíst recept

Čočkové karbanátky...

30 min.
Střední
Prečíst recept

Hráškový krém se sójovou smet...

30 min.
Lehká
Prečíst recept

Řekli o nás

Kde nás najdete

náměstí Osvoboditelů 77/1
746 01 Opava
Po - Pá: 8:00 - 17:00