Vaření a recepty

DOPORUČUJEME:

Indická kořeněná omáčka s tofu a rajčaty

60 minut
Střední

Ingredience:

  • Cibule
  • Kořenová zelenina (mrkev, petržel)
  • Sůl, pepř, sušený česnek, zázvor, římský kmín, kurkuma, kari, koriandr
  • Tofu 1balení
  • Rajčata

Postup:

Indická kořeněná omáčka s tofu a rajčaty: Oloupeme, nakrájíme cibulku a opečeme dozlatova na rozpáleném oleji. Přidáme na kostky nakrájené tofu a chvíli necháme opéct s cibulkou. Pak přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky. Do směsi dáme římský kmín, kurkumu, koriandr, kari, sušený česnek, sůl, pepř, lehce osmahneme a poté přidáme na kostky nakrájené rajčata. Směs povaříme a podle potřeby přidáme vodu. Nakonec odebereme přibližně 1/2 směsi a rozmixujeme dohladka, tím zvýrazníme chuť a také zahustíme omáčku. Dle potřeby omáčku ještě dochutíme. Dobrou chuť :)

Další zajímavé recepty

Salát z červené řepy s jablky...

30 min.
Lehká
Prečíst recept

Čočkové karbanátky...

30 min.
Střední
Prečíst recept

Hráškový krém se sójovou smet...

30 min.
Lehká
Prečíst recept

Řekli o nás

Kde nás najdete

náměstí Osvoboditelů 77/1
746 01 Opava
Po - Pá: 8:00 - 17:00